عوارض عمل جراحی پیکرتراشی | عوارض عمل جراحی لاغری

خطرات و عوارض عمل جراحی پیکرتراشی از جمله سوالاتی است که بسیاری از بیماران پرسیده اند؛ به همین دلیل در این مقاله به ذکر برخی از عوارض عمل جراحی لاغری پرداخته ایم. با تیم پزشکان کلینیک سلامت و دیابت کوروش همراه شوید تا شما را با مهم ترین عوارض عمل جراحی پیکرتراشی که یک روش تهاجمی برای از بین بردن چربی های انباشته شده در نواحی مختلف بدن می باشد آشنا کنیم.

حتما بخوانید :

انواع روش های لاغری و درمان چاقی موضعی در کلینیک کوروش

بهترین روش لاغری موضعی کدام است؟

بهترین کلینیک لاغری موضعی در اصفهان

آشنایی با عوارض عمل جراحی پیکرتراشی

به طور کلی یک سری عوارض بعد از عمل جراحی لاغری ، اجتناب ناپذیر می باشد، مانند کبودی یا تورم قسمت ورودی/ خروجی دستگاه یا خونریزی مختصر، که موقت و گذرا است و بعد از دو تا چهار روز علائم آن ناپدید می شود و بیمار به راحتی می تواند فعالیت های روزانه خود را انجام دهد.

خستگی پزشک و احتمال اشتباه

در کل توصیه می شود که حتما عمل جراحی پیکرتراشی را توسط یک پزشک متخصص و باتجربه انجام دهید به این دلیل که عمل جراحی پیکرتراشی، از انواع جراحی های زمان بر است و نیاز به زمان زیادی دارد و همچنین در حین عمل دقت زیادی را می طلبد.

در صورتی که جراح از تجربه کافی برای این کار برخوردار نباشد، ممکن است در میانه کار بسیار خسته شود و در حین جراحی اشتباه کند.

عوارض عمل جراحی پیکرتراشی

خونریزی در طول جراحی

چنانچه بیمار توصیه های پزشک قبل ا عمل جراحی را نادیده بگیرد، ممکن است حین عمل جراحی پیکرتراشی با خونریزی شدید مواجه شود.

به عنوان مثال، مصرف برخی داروها مانند آسپرین و وارفارین دو هفته قبل از انجام عمل جراحی باید متوقف شود، چرا که باعث خونریزی شدید در حین جراحی شود و این یکی دیگر از عوارض عمل جراحی پیکرتراشی می باشد.

خطر آمبولی ناشی از ضربه به سیستم لیپوماتیک

آمبولی زمانی رخ می دهد که یک ماده (جامد، مایع یا گاز) از طریق سیاهرگ عبور کرده و وارد قسمت دیگری از بدن شود. آمبولی باعث انسداد یک شریان شده و ممکن است ارگانی را در بدن از کار بیاندازد.

اما اینکه عمل جراحی پیکرتراشی علت انسداد رگ های خونی است یا خیر هنوز جای بحث دارد.

زخم ها و دوره طولانی درمان آن ها

همانطور که گفتیم عمل جراحی پیکرتراشی از روش های تهاجمی برای لاغری است که از طریق جراحی چربی های اضافه از بدن خارج می شود بنابراین نیاز به بیهوشی در اتاق عمل، ایجاد برش، زخم و بخیه دارد. بنابراین بهبود یافتن زخم ها و دوره ی نقاهت بیمار می تواند زمان بر باشد.

حساسیت به ماده بیهوشی یا بی حس کننده های موضعی

از دیگر عوارض عمل جراحی پیکرتراشی می توان به این مورد اشاره کرد که چون برای انجام جراحی لاغری به بیهوشی عمومی یا موضعی نیاز است، ممکن است فرد به این مواد حساسیت داشته باشد و دچار عوارض مربوط به آن شود.

عوارض عمل جراحی پیکرتراشی

امکان عفونت زخم ها

برخی افراد تصور می کنند که عفونت ناشی از عمل جراحی پیکرتراشی اجتناب ناپذیر است و این یکی از خطرات و عوارض عمل جراحی پیکرتراشی می باشد؛ البته که عفونت زخم ها می تواند در صورت رعایت نکردن دستورالعمل های پزشک پس از انجام عمل جراحی اتفاق بیفتد، اما نمی توان گفت که قطعا اجتناب ناپذیر است و زخم ها عفونی می شود؛ ولی لازم است که مراقبت های لازم برای جلوگیری از عفونت زخم و بخیه ها انجام گیرد.

تجمع آب در محل جراحی

تجمع آب در محل جراحی نیز یکی دیگر از عوارض عمل جراحی پیکرتراشی است. این مورد زمانی رخ می دهد که پزشک جراح از مهارت های کافی برای انجام عمل جراحی برخوردار نباشد. پس مجددا توصیه می شود که حتما عمل جراحی پیکرتراشی را زیر نظر یک پزشک متخصص و مجرب انجام دهید.

کلام پایانی

در حال حاضر افراد زیادی هستند که از چاقی موضعی رنج می برند و روش های رایج برای کاهش وزن مثل ورزش و رژیم های غذایی برای آن ها پاسخگو نمی باشد. بنابراین به این دسته افراد توصیه می شود که از روش ها نوین درمان چاقی موضعی برای کاهش وزن خود بهره ببرند و توصیه ما بیشتر روش های غیرتهاجمی می باشد تا روش های تهاجمی که نیاز به عمل جراحی دارد. در این مقاله شما را با عوارض عمل جراحی پیکرتراشی آشنا کردیم. امید است آنچه گفته شد برای شما مفید واقع شده باشد.

تگ :

اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.