کروناویروس جدید و راهکارهای مقابله با آن در افراد دیابتی / بیماری کرونا در افراد دیابتی

کورونا ویروس می تواند علائم و عوارض شدیدتری را در افراد مبتلا به دیابت وهمچنین در افراد مسن و افراد مبتلا به سایر بیماری ها مانند سرطان یا بیماری مزمن ریه، ایجاد کند. اگر مبتلا به دیابت هستید و یکی از علائم سرفه و یا تب بالا را دارید، شما باید 7روز در خانه بمانید و به مصرف داروهای خود ادامه دهید. با کلینیک کوروش همراه باشید تا درمورد بیماری کرونا در افراد دیابتی بیشتر بدانیم. به طور کلی در حد امکان به پزشک، داروخانه و بیمارستان ها مراجعه نکنید. برای افرادی که به طور مرتب قند خون خود را کنترل میکنند باید بیشتر به این کار ادامه دهند. اگر بعد از 7 روز، بهبودی در علائم خود ندید و یا وضعیت جسمانی شما بدتر شد میتوانید از خدمات آنلاین و تلفنی ارائه شده استفاده کنید و در صورت تشخیص به بیمارستان انتقال خواهید یافت. بیماری کرونا در افراد دیابتی

قوانین روزهای بیماری

اگر شما از دیابت رنج میبرید و به هردلیلی احساس ناخوشی میکنید، باید قوانید روزهای بیماری را رعایت کنید. این قوانین به صورت لیست  شده در پایین آورده شده است. اما توجه داشته باشید که اگر علائم کرونا ویروس را دارید از مراجعه زود هنگام  به بیمارستان خودداری کنید.
  • از طریق تماس تلفنی با پزشک معالج خود در ارتباط باشید که در صورت داشتن هرگونه سوال به شما کمک کنند.
  • اگر با وجود مصرف دارو ها همچنان احساس ناخوشایندی دارید از توصیه های پزشک خود پیروی کنید.
  • اگر به طور مرتب قند خون خود را بررسی میکنید، احتمالا در این دوران باید بیشتر این کار را انجام دهید. این کار به داروها و نحوه مصرف انسولین شما بستگی دارد.
  • اگر سطح قند خون خود را به طور مرتب چک نمیکنید باید از علائم بیماری هایپرگلیسمی آگاه باشید. این علائم عبارت اند از: ادرار بیش از حد به ویژه در شب، احساس تشنگی، خستگی و بی حالی. اگر علائم هایپرگلیسمی را دارید با پزشک خود تماس بگیرید.
  • بدن خود را پر آب نگه دارید. نوشیدنی های بدون شکر بنوشید و در تعداد دفعات بیشتر و با حجم کم غذا بخورید.
  • اگر به دیابت نوع 1 مبتلا هستید، حداقل هر چهار ساعت از جمله شب ها، قند خون خود را بررسی کنید. اگر سطح قند خونتان بالا بود، کتون های خود را بررسی کنید. اگر کتون وجود دارد، با پزشک خود تماس بگیرید.
  • خوردن و آشامیدن را ادامه دهید. سعی کنید میان وعده ها یا نوشیدنی هایی که دارای کربوهیدرات هستند مصرف کنید تا به شما انرژی کافی بدهند. اگر استفراغ میکنید و قادر به نگه داشتن مایعات در بدن نیستید سریعا با پزشک تماس بگیرید.

پاسخ به برخی سوالات رایج در مورد بیماری کرونا در افراد دیابتی

در اینجا به برخی سوالات رایج در مورد بیماری کرونا در افراد دیابتی میپردازیم. بیماری کرونا در افراد دیابتی

آیا من به عنوان یک بیمار دیابتی باید کاری متفاوت از سایر افراد در مواجه با بیماری کرونا انجام دهم؟

توصیه ما برای تمامی افراد، قرنطینه و پیشگیری از ابتلا به این ویروس میباشد. شست و شوی دست ها و جلوگیری از تماس با افرادی که احساس بیماری دارند از ضروری ترین کارها میباشد. کورونا ویروس می تواند علائم و عوارض شدیدتری را در افراد مبتلا به دیابت، افراد مسن و افراد مبتلا به سایر بیماری های طولانی مدت مانند سرطان یا بیماری مزمن ریه ایجاد کنند. اگر احتمالا با شخص مبتلا در تماس بوده اید میتوانید آزمایش آنلاین کرونا را بدهید.

اگر شیوع بیماری و قرنطینه ادامه پیدا کند، آیا افراد دیابتی به سختی به داروهای خود دسترسی پیدا میکنند؟

در صورت بروز هرگونه مشکل با بیمارستان و یا کلینیک محلی خود تماس بگیرید. بیمارستان ها برای زمان های اورژانسی، تمهیدات اضطراری را اعمال میکنند.

درمان عوارض بعد از کرونا با لیزر تراپی

من مراقب کسی هستم که مبتلا به دیابت است. آیا باید کاری متفاوت انجام دهم؟

ما به همه توصیه می کنیم در خانه بمانند و برای کاهش خطر ابتلا به کرونا ویروس اقدامات بهداشتی از جمله شستشوی کامل دست ها ،تمیز کردن بهداشت خوب و جلوگیری از تماس با افرادی که ناخوشایند هستند، رعایت کنند.

افزایش قند خون بعد از ابتلا به کرونا

با اینکه  ابتلا به بیماری کرونا برای افراد دیابتی خطرناکتر از افرادی است که بیماری های زمینه ای ندارند، اما باید امیدوار باشید و با قرنطینه خانگی و رعایت نکات بهداشتی به از بین رفتن این ویروس و برگشت سلامت به جامعه کمک کنیم. به طور قطع رعایت همین نکات ساده و عدم حضوربی دلیل در جامعه کمک شایانی به عدم ابتلا به این بیماری خواهد کرد.

تگ :

اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.